test
Home » Heb je autisme en behoefte aan begeleiding in Zuid-Holland?
 • Ondersteuning in alle aspecten
 • Gediplomeerde begeleiders
 • Landelijk actief

Heb je autisme en behoefte aan begeleiding in Zuid-Holland?

Wanneer je een vorm van autisme hebt, kun je voor begeleiding van een professionele begeleider in de provincie Zuid-Holland bij ons terecht. Dagelijkse dingen zoals boodschappen doen en sociale contacten onderhouden kunnen voor mensen met autisme een grote uitdaging vormen. Professionele hulp kan dan een uitkomst zijn. Het team van Zorg Zorgt uit Zuid-Holland bestaat uit specialisten, die begeleiding op maat bieden bij autisme.

Neem contact op!

Wanneer je autisme hebt en begeleiding nodig hebt in Zuid-Holland, zijn wij er voor je

Wij zorgen ervoor dat een ambulante hulpverlener regelmatig als begeleider bij je langskomt in Zuid-Holland, om je te helpen bij de uitdagingen waar je door je autisme zo nu en dan tegenaan loopt. Het maakt daarbij niet uit of je nog bij je ouders, met iemand samen of begeleid zelfstandig woont. Samen bespreken we, waar je behoefte aan hebt en wat je van jouw professionele en persoonlijke begeleiding verwacht. Het begeleiden van een zorgvrager verloopt natuurlijk bij iedereen anders. We leren je graag beter kennen om je begeleiding in Zuid-Holland zo goed mogelijk vorm te geven, zodat je – met behulp van een begeleider – met jouw vorm van autisme zo goed mogelijk zelfstandig kunt functioneren.

Contact opnemen

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA, het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Laat ons weten hoe we je kunnen helpen

  Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor begeleiding bij autisme van een professionele begeleider uit ons team uit Zuid-Holland? Of heb je behoefte aan begeleiding omdat je een angststoornis of een problematisch verleden hebt? Ook dan kun je bij ons terecht. Neem contact met ons op om meer informatie te ontvangen. Bel gerust naar 085 029 49 88 of stuur een e-mail naar contact@zorgzorgt.nl, dan gaan we graag met je in gesprek.

  Blog