test

Begeleid Wonen Rotterdam

Begeleid wonen in Rotterdam is beschikbaar voor jou!

Zorg Zorgt is nu ook aanwezig in een van de mooiste steden in Nederland:Rotterdam! Bij Zorg Zorgt is het mogelijk om onder begeleiding te wonen. Verhuizen is nooit een eenvoudige taak en het kan ook spannend zijn. Een nieuwe omgeving en nieuwe mensen die je leert kennen. Nu is Rotterdam een fantastische omgeving om in te gaan wonen en wij helpen jou graag met nieuwe mensen leren kennen!

Onze begeleiding bij Zorg Zorgt is erop gericht om de bewoner zo goed mogelijk op zijn plek te laten komen. Onze begeleiders zullen met samen met de bewoner kijken naar wat zij graag willen in een leefomgeving en ook wat zij graag willen verbeteren in hun persoonlijke omgeving. Door samen met persoonlijke begeleiding aan de slag te gaan willen we het maximale uit de bewoner halen om vervolgens de bewoner tot zijn recht te laten komen.

Wat onderscheidt Zorg Zorgt?

Comfortabele woongroep
Zorg Zorgt haar grootste prioriteiten ligt bij het feit of iedereen gezond is, fysiek en mentaal. Comfortabel wonen en jezelf op je gemak voelen speelt hier een grote rol bij. Hierbij proberen wij altijd een woongroep te creëren die niet te groot is zodat er ook een genoeg rust in de woning is.

Huiselijke Sfeer
Om ervoor te zorgen dat onze bewoners zich thuis voelen hebben wij elke woning zo opgezet dat altijd een dusdanig niveau van huiselijke sfeer aanwezig is. Dit staan hand in hand met onze doelen om elke bewoner zich zo comfortabel mogelijk te laten voelen. Met huiselijke sfeer bedoelen wij een zekere mate aan aankleding en comfort in het huis zodat jij je meteen thuis voelt!

Begeleiders
Daarnaast zijn onze begeleiders van de bovenste plank. Bij Zorg Zorgt werken wij met specialisten die de bewoner altijd als prioriteit nemen. Wij erkennen dat elke bewoner een individu is en gaan ook graag zo te werk. Voor iedereen werkt iets anders beter en onze begeleiders gaan graag 24/7 voor jou aan de slag!

Begeleid gaan wonen in Rotterdam

In het fantastische Zuid-Holland is Rotterdam een mooie stad om in te gaan wonen! Zorg Zorgt biedt in het mooie Rotterdam begeleid wonen aan zodat jij deze mooie stad kan gaan ontdekken. Met veel leuke locaties, restaurants en een bloeiend centrum is Rotterdam een geweldige stad om te gaan wonen.

Zorg Zorgt zal jou helpen met het zelfstandig wonen. Met onze ambulante begeleiding helpen wij jou op een dagelijkse basis met dingen waar jij tegenaan loopt. Van grotere tot kleine problemen, wij zullen samen met jou aan de slag gaan en doelstellingen opzetten.

Is iets Zorg Zorgt voor jou?

Zorg Zorgt is bedoeld voor mensen die wat extra hulp kunnen gebruiken op hun zoektocht naar zelfstandigheid. Door begeleid te wonen en wekelijkse begeleiding te krijgen kunnen wij samen met jou problemen tackelen waar jij tegenaan loopt. Het doel voor ons beiden hierin is om de beste weg naar zelfstandigheid te vinden voor jou. Wat wij het belangrijkste vinden is dat wij een omgeving creëren voor jou waarin jij jezelf kan zijn. Wij begrijpen dat de weg naar zelfstandigheid soms een ingewikkelde en lange weg kan zijn. Maar wij staan klaar voor jou om hier samen aan te gaan werken.