test
Home » Begeleid zelfstandig wonen in Zuid-Holland
 • Ondersteuning in alle aspecten
 • Gediplomeerde begeleiders
 • Landelijk actief

Begeleid zelfstandig wonen in Zuid-Holland

Wil jij meer weten over de mogelijkheden voor begeleid zelfstandig wonen, ofwel ambulant wonen, in de provincie Zuid-Holland? Misschien heb je door een verstandelijke beperking of door psychische kwetsbaarheden wel wat meer begeleiding nodig, maar wil je toch graag een eigen plek hebben waar je je eigen gang kunt gaan. De specialisten van Zorg Zorgt uit Zuid-Holland kijken graag met je mee om te ontdekken wat er in jouw situatie mogelijk is wat wonen onder begeleiding betreft.

Neem contact op!

Wij helpen je graag wanneer je begeleid zelfstandig wilt wonen in Zuid-Holland

Wonen onder begeleiding, ofwel ambulant wonen, in Zuid-Holland is een fijne oplossing voor mensen die zelfstandig willen wonen, maar daarbij wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. Een ambulante hulpverlener komt bij je thuis om je te helpen en voorziet je waar nodig van advies. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van geldzaken en het helpen met boodschappen doen en koken. Begeleiding bij schoonmaken kan ook nodig en erg fijn zijn. Dit is allemaal mogelijk wanneer je kiest voor ambulant wonen onder begeleiding in Zuid-Holland.

Contact opnemen

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA, het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Voor persoonlijke begeleiding op andere vlakken kun je ook bij ons terecht

  Begeleid zelfstandig, dus ambulant, wonen in Zuid-Holland is een ideale oplossing als jij je eigen plek wilt hebben, maar wel behoefte hebt aan – meestal dagelijkse – hulp. Ook wanneer deze hulp niet alleen betrekking heeft op praktische zaken zoals koken en schoonmaken, staan onze specialisten voor je klaar. Heb je bijvoorbeeld assistentie nodig bij het onderhouden van je sociale contacten, of het leggen van nieuwe contacten in je omgeving? Ook in dat geval helpen wij je graag verder met persoonlijke begeleiding op sociaal vlak. Heb je bijvoorbeeld een vorm van autisme, en wil je autismebegeleiding ontvangen? Of heb je een hechtingsstoornis en heb je daarom behoefte aan begeleiding op sociaal vlak? Ook dan reken je op ons.

  Leg je vragen over begeleid zelfstandig wonen in Zuid-Holland voor aan ons team

  Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor begeleid zelfstandig, ofwel ambulant, wonen in Zuid-Holland, en wil je meer weten over wonen onder begeleiding? Neem dan contact met ons op. Bel naar 085 029 49 88 of stuur een e-mail naar contact@zorgzorgt.nl, dan helpen we je graag verder.

  Blog