test
Home » Het begeleiden van een zorgvrager in Zuid-Holland
 • Ondersteuning in alle aspecten
 • Gediplomeerde begeleiders
 • Landelijk actief

Het begeleiden van een zorgvrager in Zuid-Holland

Wanneer je professionals zoekt voor het begeleiden van een zorgvrager of meerdere zorgvragers in Zuid-Holland, zit je bij Zorg Zorgt uit Rotterdam zonder twijfel goed. Misschien ben je zelf als zorgvrager wel op zoek naar een geschikte begeleider die een handje kan helpen bij de dagelijkse dingen, of die je tips en advies kan geven. Ons team vertelt je graag meer over onze ervaring met het begeleiden van zorgvragers in Zuid-Holland.

Neem contact op!

Wij begeleiden menig zorgvrager in de provincie Zuid-Holland en daarbuiten

Iedere specifieke zorgvrager in de groep zorgvragers die wij begeleiden met persoonlijke begeleiding in regio Zuid-Holland en daarbuiten, heeft uiteraard eigen wensen en behoeftes. Om te weten hoe we jou het beste kunnen helpen, bespreken we jouw specifieke wensen en behoeftes dan ook graag met je. Wil je bijvoorbeeld geholpen worden met zaken zoals boodschappen doen en koken, of ben je op zoek naar iemand die je kan helpen met je geldzaken en het onderhouden van sociale contacten, omdat je daar door autisme of een andere stoornis moeite mee hebt? Misschien heb je al gekozen voor begeleid zelfstandig wonen, maar heb je net dat beetje extra hulp nodig om je dagelijkse bezigheden goed te kunnen indelen. Dan staan wij voor je klaar! We begeleiden alle zorgvragers die dat wensen, of je als zorgvrager nu in Zuid-Holland of elders woont, met liefde en plezier.

Contact opnemen

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA, het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Stel je vragen eenvoudig en direct telefonisch of via e-mail

  Ben jij op zoek naar een ervaren begeleider voor het begeleiden van een zorgvrager of meerdere zorgvragers in Zuid-Holland, zoek je zelf geschikte begeleiding, bijvoorbeeld omdat je een angst- of agressiestoornis hebt? Dan helpen we je graag verder. Ook wanneer je bijvoorbeeld vragen hebt over zorg vanuit de Wlz, helpen wij je verder. Bel gerust naar 085 029 49 88 of stuur een e-mail naar contact@zorgzorgt.nl.

  Blog