test
Home » Beschermd wonen in Noord-Brabant
 • Ondersteuning in alle aspecten
 • Gediplomeerde begeleiders
 • Landelijk actief

Beschermd wonen in Noord-Brabant

Wil jij graag beschermd en met begeleiding zelfstandig wonen in de provincie Noord-Brabant, omdat je een verstandelijke beperking hebt of psychisch kwetsbaar bent? Dan kun je bij Zorg Zorgt terecht voor begeleiding bij huisvesting én daarna. Ons gespecialiseerde team vertelt je graag meer over de mogelijkheden voor ambulant begeleid wonen in Noord-Brabant. Het team leert je ook graag beter kennen om hulp op maat te kunnen leveren, speciaal voor jou.

Neem contact op!

Beschermd en ambulant begeleid wonen in Noord-Brabant kan met onze hulp

Wanneer je een beperking of stoornis hebt, zoals bijvoorbeeld een angst- of agressiestoornis, kunnen dagelijkse dingen best lastig zijn. Om zo zelfstandig mogelijk beschermd te kunnen wonen in Noord-Brabant of elders in het land, is de juiste begeleiding dan ook van groot belang. De individuele begeleiding kan vooral praktisch van aard zijn, bijvoorbeeld in de vorm van hulp bij het schoonmaken van je woning of bij het koken, of juist emotioneel. Misschien heb je wel behoefte aan tips als het gaat om het leggen van sociale contacten met mensen in je omgeving. Ook dan staat een van onze begeleiders voor je klaar.

Contact opnemen

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA, het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Jouw eigen plek met de nodige begeleiding

  Wanneer je ambulante zorg als zorgvrager wilt ontvangen, kun je jouw begeleiding bij beschermd zelfstandig wonen in Noord-Brabant natuurlijk gewoon op je eigen plek ontvangen. Zo heb je je eigen woning en helpt je begeleider je bij dingen die je lastig vindt, om steeds iets meer zelfredzaam te worden. Wanneer je een vraag hebt over de mogelijkheden voor ambulant begeleid wonen in Noord-Brabant of bijvoorbeeld over het aanvragen van zorg vanuit de Wmo, gaan we graag met je in gesprek.

  Laat ons weten hoe we jou mogen helpen

  Heb jij interesse in beschermd en onder begeleiding zelfstandig wonen in Noord-Brabant, en wil je graag meer weten over de mogelijkheden wat ambulant begeleid wonen betreft? Dan neem je gerust contact met ons op. Bel naar 085 029 49 88 of stuur een e-mail naar contact@zorgzorgt.nl en stel je vragen over beschermd en ambulant begeleid wonen in Noord-Brabant aan ons team.

  Blog