test
team min
Over ons

Vakspecialisten

Ons team bij Zorg Zorgt is een team van vakspecialisten en zorgen altijd voor de gepaste oplossing. Iedere zorgvraag is uniek en wij helpen u graag. Wij begrijpen onze zorgvragers. Voor veel mensen is het prettig om zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen en om verschillende redenen kan het zijn dat iemand niet meer of onvoldoende in staat is het huishouden te doen.

Door een team van gediplomeerde specialisten op dit gebied zorgen wij voor een stabiele en fijne omgeving waar dagbesteding en geluk hand in hand gaan. Onze medewerkers zijn de motor van onze organisatie en zij helpen u graag. Elke dag opnieuw zorgen zij voor het belangrijkste aspect van onze organisatie: zorg.

Samenwerkingen zijn erg belangrijk voor Zorg Zorgt. Door langdurige samenwerkingen aan te gaan met onze ketenpartners in de zorg en de lokale gemeenten kunnen wij tot gemakkelijkere en betere oplossingen komen voor jouw zorgvraag. Door goed te communiceren met onze partners en collega’s in de zorg kunnen we de juiste expertise bieden om jouw zorgvraag adequaat te behandelen.

“Bij ons is kwaliteit geen daad, het is een gewoonte”
Bel ons of stuur een bericht