test
Home » Persoonlijke begeleiding in Zuid-Holland
 • Ondersteuning in alle aspecten
 • Gediplomeerde begeleiders
 • Landelijk actief

Persoonlijke begeleiding in Zuid-Holland

Als je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding als vorm van langdurige zorg in Zuid-Holland, kun je terecht bij dé expert in zorgbegeleiding: Zorg Zorgt uit Rotterdam. Ons team bestaat uit zorgexperts die veel ervaring hebben in het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking of psychische aandoening of kwetsbaarheid. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor persoonlijke begeleiding in Zuid-Holland en elders in het land.

Neem contact op!

Voor persoonlijke begeleiding in de provincie Zuid-Holland reken je op ons

Voor mensen met een verstandelijke beperking of psychische aandoening of stoornis, bijvoorbeeld een hechtingsstoornis, kunnen dagelijkse bezigheden grote uitdagingen vormen, waarbij hulp van een ambulante hulpverlener erg fijn kan zijn. Als jij bijvoorbeeld moeite hebt met het indelen van je dag, of hulp nodig hebt met schoonmaken of koken, is zorgbegeleiding zoals persoonlijke begeleiding van ons team uit Zuid-Holland wellicht iets voor jou. Deze begeleiding kan gezien worden als een vorm van langdurige zorg, die wij bieden in Zuid-Holland en in de rest van Nederland.

Contact opnemen

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA, het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Wil jij graag een plek voor jezelf hebben?

  We kunnen je ook helpen als je interesse hebt in begeleid zelfstandig wonen. Je hebt dan een eigen plek, en je begeleider komt langs wanneer dat nodig is. Hij of zij helpt je met tips en adviezen, of met de dagelijkse dingen. Langdurige zorg en zorgbegeleiding, zoals persoonlijke begeleiding, vindt dan gewoon bij jou thuis plaats. We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat er in jouw situatie mogelijk is. Heb je vragen over iets anders, bijvoorbeeld over zorg vanuit de Wlz? Of wil je juist meer weten over zorg vanuit je pgb? Ook dan helpt ons team je graag.

  Stel je vraag aan een van onze zorgspecialisten

  Als je meer wilt weten over de mogelijkheden voor persoonlijke begeleiding als vorm van langdurige zorg in Zuid-Holland, neem je contact met onze experts in zorgbegeleiding op. Bel naar 085 029 49 88 of stuur een e-mail naar contact@zorgzorgt.nl. Wij denken graag met je mee om de beste oplossing voor jou te vinden.

  Blog