test
Home » Een woonbeschikking aanvragen bij de gemeente
 • Ondersteuning in alle aspecten
 • Gediplomeerde begeleiders
 • Landelijk actief

Een woonbeschikking aanvragen bij de gemeente

Heb je hulp nodig bij het aanvragen van een woonbeschikking bij jouw gemeente in Zuid-Holland of elders in Nederland? Dan kun je met een gerust hart terecht bij Zorg Zorgt uit Rotterdam. Onze experts helpen je graag verder, om ervoor te zorgen dat je jouw eigen plek kunt krijgen.

Neem contact op!

Wij helpen je als je een woonbeschikking wilt aanvragen bij de gemeente

Wil je graag zelfstandig wonen met ambulante begeleiding? Dan is het van belang om een woonbeschikking aan te vragen bij de gemeente waar je wilt gaan wonen. Onze begeleiders helpen je daar graag bij. Ook bij het verdere traject van huisvesting staan zij je met plezier ter zijde. Wil je, wanneer je op je eigen plek zit, dagelijks individuele begeleiding vanuit de Wmo ontvangen? Bijvoorbeeld omdat je hulp bij adhd nodig hebt, om structuur in je dagelijks leven aan te brengen én te behouden? Ook daarvoor reken je op ons. Wij zijn ervaren in het begeleiden van zorgvragers bij zelfredzaamheid.

Contact opnemen

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA, het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Neem vandaag nog contact met ons gespecialiseerde team op

  Schakel ons in als je hulp nodig hebt bij het aanvragen van een woonbeschikking bij de gemeente in Zuid-Holland. Wij nemen je dan alle zorgen uit handen, zodat jij je nergens druk over hoeft te maken. Heb je vragen of wil je meer weten over ons team? Dan neem je contact met ons op door te bellen naar 085 029 49 88 of door een e-mail te sturen naar contact@zorgzorgt.nl.

  Blog