test
Home » Zorg vanuit de Wlz in Zuid-Holland
 • Ondersteuning in alle aspecten
 • Gediplomeerde begeleiders
 • Landelijk actief

Zorg vanuit de Wlz in Zuid-Holland

Wil je zorg ontvangen vanuit de Wlz in Zuid-Holland, in verband met een verstandelijke beperking of psychische kwetsbaarheid? Dan helpen wij van Zorg Zorgt uit Rotterdam je graag verder. De Wet langdurige zorg (Wlz) regelt intensieve zorg voor kwetsbare ouderen, maar ook voor mensen met een psychische aandoening of handicap. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact op!

Wij helpen je wanneer je zorg vanuit de Wlz wilt ontvangen in Zuid-Holland

Vanuit de Wlz wordt niet alleen intensieve zorg zoals hulp bij het wassen en aankleden en verpleging geregeld. Ook persoonlijke begeleiding valt binnen de Wlz. Als je ondersteuning nodig hebt bij dagelijkse bezigheden en bij het aanbrengen van structuur in je dagelijks leven, verzorgen onze begeleiders deze zorg vanuit de Wlz voor je, in Zuid-Holland en elders. Als je hebt gekozen voor begeleid zelfstandig wonen en dagelijks een helpende hand kunt gebruiken, bijvoorbeeld bij het doen van boodschappen en koken, staan we voor je klaar. Als jij dat wenst, komt een ambulante hulpverlener iedere dag bij jou thuis langs. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van begeleiding bij autisme gebeuren, waarbij wellicht meer nadruk ligt op het onderhouden en bouwen van sociale contacten of hulp bij het regelen van administratieve zaken. Dit kan ook fijn zijn als begeleiding bij adhd of een andere stoornis.

Contact opnemen

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA, het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Neem contact met ons ervaren team op voor meer informatie

  Wil je meer weten over het ontvangen van zorg vanuit de Wlz in Zuid-Holland of elders? Of ben je benieuwd naar meer informatie over onze begeleiders? Stel je vragen aan onze zorgexperts. Bel naar 085 029 49 88 of stuur een e-mail naar contact@zorgzorgt.nl, wij gaan graag met je in gesprek.

  Blog