test
Home » Zorg vanuit de Wmo in Noord-Brabant
 • Ondersteuning in alle aspecten
 • Gediplomeerde begeleiders
 • Landelijk actief

Zorg vanuit de Wmo in Noord-Brabant

Wanneer je zorg vanuit de Wmo wilt aanvragen in Noord-Brabant, kun je in veel gevallen bij Zorg Zorgt terecht. Via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) geeft de gemeente ondersteuning bij mensen thuis. Het gaat daarbij niet alleen om ondersteuning van kwetsbare ouderen, maar bijvoorbeeld ook om een plaats in een beschermde woonomgeving voor psychisch kwetsbare mensen.

Neem contact op!

Voor zorg vanuit de Wmo in Noord-Brabant kun je bij ons terecht

Heb jij een verstandelijke beperking of ben je psychisch kwetsbaar, bijvoorbeeld door een stoornis? Dan heb je wellicht interesse in beschermd wonen, zodat je toch een plek voor jezelf hebt. Wij bekijken graag de mogelijkheden en helpen je om een geschikte plek te vinden. Uiteraard kun je ook op je eigen plek dagelijks individuele begeleiding ontvangen, voor hulp bij praktische en emotionele zaken.

Contact opnemen

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA, het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Waarmee mogen onze begeleiders jou helpen?

  Misschien heb je moeite met het indelen van je dag, of lukt het je niet zo goed om alleen boodschappen te doen. In zulke gevallen kan ons team jou helpen. Deze zorg wordt vanuit de Wmo geregeld, ook in Noord-Brabant. Wij bekijken bij iedere zorgvrager van ambulante zorg uitgebreid, wat hij of zij nodig heeft om zo goed en zelfstandig mogelijk te functioneren.

  Bel ons vandaag nog voor meer informatie

  Als je meer wilt weten over de zorg die wij jou vanuit de Wmo kunnen aanbieden in Noord-Brabant en elders, horen we dat graag van je. Ook als je bijvoorbeeld hulp vanwege adhd kunt gebruiken, ben je van harte welkom. Bel gerust naar 085 029 49 88 of stuur een e-mail naar contact@zorgzorgt.nl.

  Blog