test
Zorgaanbod

Ambulant wonen

Wanneer je een eigen woning hebt, is zelfstandig kunnen wonen ontzettend belangrijk. Alleen is dit helaas niet altijd vanzelfsprekend. Wij bieden daarom passende ondersteuning, waardoor zelfstandig wonen toch mogelijk wordt. Dit wordt ook wel ambulant wonen genoemd.

Wij zoeken voor de zorgvrager naar passende gediplomeerde begeleiding. Dit doen we door middel van methodes die de professionele betrokkenheid garanderen. Op deze manier woont de zorgvrager toch zelfstandig met extra ondersteuning om dit mogelijk te maken.

Zorg is maatwerk. Ambulant wonen draait dan ook om het afstemmen van de ondersteuning aan de behoeftes van de hulpvrager. Wanneer er behoefte is aan meer structuur, helpen wij met structuur aanbrengen in het huishouden. Ook wanneer er behoefte is aan ondersteuning bij de financiën kunnen wij hierbij helpen.

Hoe ambulant wonen eruit ziet, is dus volledig afhankelijk van de zorgvrager. Ondanks dat de mate van ondersteuning kan verschillen, blijft de kwaliteit van deze ondersteuning bij ons altijd hoog in het vaandel staan.

Meer weten over ambulant wonen? Lees onze blog hier!

Bel ons of stuur een bericht