test
Zorgaanbod

Beschermd wonen

Wanneer ambulant wonen niet voldoende is, kan er ook gekozen worden voor beschermd wonen. Wij gaan voor de zorgvrager op zoek naar professionele begeleiding die op elk moment van de dag klaar staat voor ondersteuning. Beschermd wonen is dus een intensievere vorm van ondersteuning en begeleiding in de dagelijkse taken. Voor Zorg Zorgt draait beschermd wonen om het kijken naar wat er nog wel mogelijk is. Op deze manier kan de zorgvrager, door middel van beschermd wonen, toch in zijn of haar eigen thuisomgeving blijven.

Ook hier stemmen we onze ondersteuning volledig af aan de behoeftes van de hulpvrager. We ondersteunen daarom niet alleen in het zelfstandig wonen, maar ook in de persoonlijke ontwikkeling van de zorgvrager. Wij werken aan de woonvaardigheden, waardoor de zorgvrager om leert gaan met de beperkingen en zo vooruit kan gaan.

Meer weten over bescherm wonen? Lees onze blog hier!

Blog 2 Thumbnail
Beschermd wonen – Gezond Functioneren

Bij Zorg Zorgt staat veiligheid hoog in onze prioriteitenlijst. Wij streven ernaar dat iedereen veilig kan leven. Bescherming kan je zien op verschillende manieren. Wij bij Zorg Zorgt zien bescherming op 2 manieren: fysieke bescherming en mentale bescherming. Beide zijn ontzettend belangrijk in het leven en zeker als gezond wilt functioneren. Om mensen met psychische problemen te helpen biedt Zorg…

Ontwerp zonder titel 9
Beschermd wonen Nijmegen

Ambulant wonen tijdens COVID-19

Bel ons of stuur een bericht