test
Home » Zorgvrager begeleiden bij zelfredzaamheid
 • Ondersteuning in alle aspecten
 • Gediplomeerde begeleiders
 • Landelijk actief

Zorgvrager begeleiden bij zelfredzaamheid

Zorg Zorgt uit regio Rotterdam kan jou als zorgvrager op een professionele manier begeleiden bij het ontwikkelen van je zelfredzaamheid. Voor mensen met een verstandelijke beperking of psychische kwetsbaarheid kan het bijvoorbeeld lastig zijn om zelfstandig te wonen. Daarom bieden wij de hulp aan die jij nodig hebt om je zelfredzaamheid te vergroten en de regie over je eigen leven (terug) te krijgen.

Neem contact op!

Wij kunnen iedere zorgvrager begeleiden bij het vergroten van zelfredzaamheid

Voor mensen met een verstandelijke beperking, psychische aandoening of een problematisch verleden, zijn er op maatschappelijk vlak vaak veel uitdagingen. De juiste hulp is daarbij van groot belang, zodat je bijvoorbeeld toch zelfstandig kunt wonen. Wil jij bijvoorbeeld ook je eigen plekje hebben, en wonen met ambulante begeleiding? Dan helpen we je daar graag bij. We helpen je bijvoorbeeld verder wanneer je interesse hebt in begeleid wonen met PDD-NOS of een andere stoornis, waardoor je als zorgvrager behoefte hebt aan net wat meer hulp en ondersteuning, en je wilt laten begeleiden bij het vergoten van je zelfredzaamheid. Ons team uit Rotterdam staat tevens voor je klaar wanneer je bijvoorbeeld individuele begeleiding vanuit de Wmo nodig hebt.

Contact opnemen

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA, het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Neem bij vragen vandaag nog contact met ons op

  Wil jij als zorgvrager weten hoe wij jou kunnen begeleiden bij het vergroten van je zelfredzaamheid? Bekijk dan ons zorgaanbod en neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt. Bel naar 085 029 49 88 of stuur een e-mail naar contact@zorgzorgt.nl, ons team staat je met plezier te woord!

  Blog